Dio F.C.M. van Gils

Dio F.C.M. van Gils

Dio F.C.M
. van Gils

Blog

Nog 2 jaar te gaan

Posted by diovangils on February 6, 2019 at 5:10 AM


Nog 2 jaar te gaan.....


Ja u leest t goed, ik heb nog 2 jaar te gaan voor mijn pensionering. Niet dat ik na mijn pensionering achter de geraniums zal belanden, want ook daarna wil ik mijn kunde absoluut nog part-time dienstbaar maken, als het mij gegeven is. Mijn vader is doorgegaan met werken tot zijn 84e en goed voorbeeld doet goed volgen. Ik heb dus goeie genen en ben jong van geest, lijf en leden, mede omdat ik altijd met veel plezier met jonge mensen heb gewerkt en dat nog steeds stimulerend en leuk vind. Betrokken en up-to-date bij de tijd en op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen in bijvoorbeeld automatisering en innovatie: ik wil dat graag nog een tijd blijven. Mijn vader bleef door zijn werk tot zijn 84e jong, geestelijk gezond, bijdetijd en scherp en betrokken bij alles wat er om hem heen gebeurde! Verder is het behalen van resultaten, waarde toevoegen en eer behalen een eerste levensbehoefte voor me. Faillure is no option is mijn lijfspreuk: ik ga tot het gaatje.


Voor nu, met officieel nog even te gaan en met de energie en passie die ik heb, zou ik het mooi vinden om de laatste 2 jaar nog ergens flinke waarde te kunnen toevoegen in een tijdelijke opdracht of dienstverband. Er moet toch ergens een organisatie zijn, die voor 2 jaar met graagte gebruik wil maken van mijn grote bedrijfskundige kennis, brede ervaring en wijsheid. Mijn gedrevenheid, enthousiasme en passie moeten toch ergens te gebruiken zijn.  Zie me als een investering, die het op termijn waard is om te doen. Met mijn flinke leiderschaps en managementskwaliteiten en met een groot verantwoordelijkheidsgevoel en zelfstandigheid (ex ondernemer) kan ik elke  leidinggevende of directiefunctie aan, binnen een mens- en klantgericht bedrijf (of bedrijf dat dat graag wil zijn, of hierin beter wil worden cq wil groeien).


Als u mijn website bekijkt zult u tot de conclusie komen dat ik veel kan en als (dienend) leider en coach breed inzetbaar ben; heb ervaring binnen verschillende bedrijven en culturen, verschillende branches en met verschillende producten.Bedrijven in verschillende stadia van hun bestaan. Soms innovatief en veranderingsgezind en soms ook helemaal niet met alle hakken in het zand. Resultaat- en doelgericht doorbreek ik dit en bereik ik veel samen met de medewerkers. Zowel operationeel op de werkvloer en met mensen alsook strategisch en bedrijfskundig. Veranderen en verbeteren (continuous improvement) van zowel werkomgeving als processen (customer journey) is de rode draad binnen mijn werkzame leven en in alle bescheidenheid ben ik daar goed in. Na 2 jaar garandeer ik continuiteit op het ingezette pad, omdat ik (interne) high potentials opleid en coach naar zowel operationeel als ook een strategisch niveau. Ik heb t altijd zo gedaan, nou ja in elk geval een aantal keren. Mijn inzet bij bedrijven heeft mij tot nu toe geen windeieren gelegd en ik ben inmiddels zowel door veel bedrijven gespot en tot volle tevredenheid ingezet. Het heeft mij nooit aan werk ontbroken ook niet na mijn 45e en ik was altijd snel weer aan de slag bij een volgend mooi bedrijf


Wie o wie geeft me een mooie laatste kans en mogelijkheid (OMG wat klinkt dat drama) en bij welk prachtig bedrijf of organisatie kan ik waarde toevoegen en mijn fulltime werkzame leven op een mooie manier afsluiten?


Mijn droombaan:

Senior management binnen een groeiend (mid-sized) bedrijf met flinke ambitie, mensgericht, dus waar ik vooral met (jonge) mensen te maken heb, die ik kan coachen/trainen en helpen naar een hoger en meer zelfsturend niveau. Een organisatie waar de klantgerichtheid en een perfecte customer experience van het grootste belang is. Een bedrijf of afdeling, waar zaken zoals innovatie, automatisering, efficiency, procesverbetering, optimaliseren en kostenbeheersing deel uitmaken van de job. Door mijn brede interesse is de branche of het product eigenlijk van ondergeschikt belang: mijn branche en product zijn vooral en op de eerste plaats mensen en klanten. Ik wil niets uitsluiten en sta breed open voor spannende voorstellen en uitdagingen. Uw uitdaging mag mijn zorg zijn.Website: http://diovangils.webs.com  
Categories: None

Post a Comment

Oops!

Oops, you forgot something.

Oops!

The words you entered did not match the given text. Please try again.

You must be a member to comment on this page. Sign In or Register

0 Comments