Dio F.C.M. van Gils

Dio F.C.M. van Gils

Dio F.C.M
. van Gils

Blog

Voor mijn trouwe LinkedIn Delers en Likers

Posted by diovangils on March 5, 2019 at 5:10 AM


Voor mijn trouwe LinkedIn Delers en Likers


Eerder heb ik al eens een week gratis verblijf mogen uitdelen in een van onze 2 vakantiehuizen op de Veluwe of in Italie, aan degene uit mijn LinkedIn netwerk, die er direct of indirect voor zorgde dat ik een nieuwe opdracht of job kreeg.


Ook deze keer wil ik die toezegging weer doen. Ons vakantiehuis op de Veluwe is inmiddels verkocht, maar we hebben nog steeds ons Italiaanse vakantiehuis.


Dus degene die direct voor een opdracht of job zorgt mag in 2019 of 2020 in een vrije week naar keuze gebruik maken van ons Italiaanse vakantiehuis.  Ook wil ik de 4 trouwste delers en likers van mijn postings belonen met een flinke korting op een verblijf in ons vakantie-huis.  Voor wat hoort wat namelijk, want ook zij hebben bijgedragen aan mijn zichtbaarheid op LinkedIn.


Sowieso is er een korting van 10% beschikbaar op de huurprijs van ons vakantiehuis voor mijn LinkedIn contacten en blog lezers.


Ons Italiaanse vakantiehuis:           http://www.casadelporticato.comCategories: None

Post a Comment

Oops!

Oops, you forgot something.

Oops!

The words you entered did not match the given text. Please try again.

You must be a member to comment on this page. Sign In or Register

0 Comments