Dio F.C.M. van Gils

Dio F.C.M. van Gils

Dio F.C.M
. van Gils


Genomineerd voor Contact Center Manager van het jaar 2010
In september 2010 werd Dio van Gils genomineerd voor Contact Center Manager van het jaar 2010.


Voorgelezen bericht door de jury:


"Het eerste wat ons opviel toen we kennis maakten met deze kandidaat is zijn spontane jovialiteit. Je kan zien dat hij erg veel plezier heeft in zijn werk en hij bruist van de energie. Heeft vele en vele ideeen over wat er anders en beter kan. Hij is zowel Incident manager als klantmanager, zoals hij zichzelf graag noemt. Hij maakt dankbaar gebruik van zijn eerdere ervaringen bij Telegraaf en Vodafone, waar hij ook menig cultuurverandering doormaakte. Heeft een brede werkervaring waarin altijd het goede klantcontact centraal heeft gestaan. hij werkt nauw samen met HRM om het personeelsbeleid af te stemmen op wat hij nodig heeft in het contact met de klant en wat zijn medewerkers nodig hebben om zich optimaal te kunnen ontplooien. Ook hier bij zijn huidige bedrijf is iedereen blij met hem. De jury kijkt graag uit naar een mooie publicatie over je vorderingen van de afgelopen 2 jaar binnen je bedrijf. De kanteling in het bedrijf is een heuse klus geweest waar je goed in bent geslaagd. We hebben het hier natuurlijk over ...........Dio van Gils".

 

Het was voor de jury een groot genoegen om een aantal echte pioniers op hun pad tegen te komen. Managers die constateerden dat het in hun bedrijf anno 2009 toch echt niet zo verder kon met hun customer service. Het stof lag dik op de planken en het werd tijd voor een frisse wind. Een van deze pioniers is; ..........Dio van Gils van het RDC.


Voor de pioniersprijs viel hem een eervolle vermelding ten deel: deze pionier is gepokt en gemazeld in het CustomerService vak. Je weet hoe je met een klant om moet gaan. Wat je aantrof binnen je huidige bedrijf kon volgens jou veel beter en klantvriendelijker opgezet worden. Je ideeen werden door je bazen/directie met open armen ontvangen en je kreeg de ruimte om het roer om te gooien. Niet alleen je klanten vonden het prachtig, maar ook de medewerkers groeiden in zijn of haar vak. Er kwam weer energie in de afdeling en iedereen wilde samen met jou de schouders eronder zetten. het ziekteverzuim liep terug alsmede het verloop. klanttevredenheid ging omhoog. Wat alle pioniers gemeen hebben is dat het ze niet snel genoeg gaat. pas op dat je niet voor de troepen gaat uitlopen en het contact met het achterliggende veld kwijtraakt.