Dio F.C.M. van Gils

Dio F.C.M. van Gils

Dio F.C.M
. van Gils

Open sollicitatie

Altijd positieve, enthousiaste en energieke,  allround en senior Manager

Geachte lezer(es) dezes,

 

Hoewel ik besef dat schieten met losse flodders, niet de meest effectieve manier is om een opdracht of baan te scoren, waag ik me toch aan een schot en een open sollicitatie. Niet geschoten is namelijk sowieso mis. 

 
Als (ex) ondernemer met vele jaren managementervaring in met name service- en klantgerichte functies alsmede in een meer adviserende rol, ben ik toe aan een uitdagende tijdelijke senior management- of directiefunctie of strategische verbeteropdracht, in een klant en mensgerichte onderneming. Mede door deze bedrijfskundige ervaring en inzicht is een toenemende en groeiende persoonlijke behoefte aan zelfstandige (eind)verantwoordelijkheid. Tsja, het bloed gaat als ondernemer toch waar het niet gaan kan.  


Heb door mijn persoonlijkheid en door mijn achterliggende ervaring in service- en klantgerichte functies, oor en oog voor de klant en ben hierdoor uitermate markt- en klant georienteerd te noemen (rode draad door mijn cv). Meer intern gericht ben ik een echte mensenmanager. Heb ruime ervaring met het innovatief en creatief veranderen en projectmatig verbeteren (efficiency/lean/agile) van bedrijfsprocessen, waarin de dienstverlening geoptimaliseerd wordt (klantbelang, customer experience).  Bedrijven waar klantbeleving belangrijk en van een aparte orde is, hebben mijn voorkeur: daar zou ik mijn creativiteit, onderscheidend willen gebruiken.

 

Ik geef leiding op mijn eigen (-wijze) inspirerende, enthousiaste en respectvolle menselijke manier en zorg daarmee voor een prettige werkomgeving. Uitdagend en uit handen gevend en loslaten van verantwoordelijkheden (met helicopterview), balancerend tussen zelf laten doen en helpen: coachend dus, ontwikkelend, alsook door middel van competentiemanagement (juiste persoon op de juiste plek).  Hierdoor weet ik medewerkers te boeien en te binden en het uiterste uit ze te halen en het werkplezier te vergroten. Ik sta naast mijn mensen en ervoor (niet erboven).   Het op deze manier creeren van zelfsturende teams, is mij niet vreemd. Bij tijdelijke opdrachten weet ik naast het leggen van een solide strategische basis, de continuiteit te garanderen, door een interne high-potential coachend op het gewenste niveau te brengen om een afdeling operationeel over te kunnen pakken en te kunnen leiden.

Praktisch ben ik gewend financiele doelstellingen uit te zetten in jaarplannen, de uitgezette resultaten met mijn teams te behalen en te overtreffen en een zaak of afdeling effici?nt en commercieel en lean als een ondernemer te leiden en te managen.
 
Als mens ben ik empathisch, vooral luisterend, dienend en toegankelijk:  zacht waar kan en hard waar nodig: enthousiast, stimulerend, met een positieve instelling en een can-do en no-nonsense mentaliteit: vooral positief, energiek en gepassioneerd. Communicatief sterk, open en eerlijk. Creatief (out of the box) in ideeen en oplossingen. Coachend en stimulerend. Ik ga voor het beste resultaat (en beter):  tot het gaatje als het moet: failure is not an option.  Mijn nivo is HBO+.  Ben daarnaast uitermate representatief, voorkomend en een netwerker,  een prettige sociale collega om mee samen te werken: een inspirerend leider om te volgen.

Ben ervan overtuigd dat ik waarde kan toevoegen aan een (uw) bedrijf. Dat ik afdelingen/teams op een hoger plan kan brengen en met een 100% succesgarantie kan leiden en managen en uiteindelijk de continu?teit kan garanderen, bij mijn vertrek.

Zou graag eens met u hierover van gedachten willen wisselen in een persoonlijk gesprek.

Op mijn persoonlijke website vindt u alles wat u over mij wilt weten, open en eerlijk: eerder is al een niveau test/assessment gedaan door L&D voor een andere vacature cq functie van zelfstandig en eindverantwoordelijk directeur.  Ook vindt u op deze website vele referenties en andere persoonlijkheidstests en assessments.

Mijn LinkedIn profiel vindt u hier