Dio F.C.M. van Gils

Dio F.C.M. van Gils

Dio F.C.M
. van GilsReferentie van een NCOI teamleider:
Referentie van een recruitment agency:

Dio is een ervaren en gepassioneerde senior manager waarbij geldt, hoe groter de uitdaging des te groter de glimlach op zijn gezicht. Dio is een natuurlijke, vooral intuïtieve, leider met een groot plezier in het managen, leiden en coachen van grote groepen mensen in een liefst hectische omgeving in beweging. Zijn ruime ervaring ligt met name binnen het managen en doorontwikkelen van customer service afdelingen. Hierbij is de rode draad in zijn loopbaan het efficiënter inrichten van klantcontactcentra in combinatie met het verbeteren van de algehele customer experience hetgeen leidt tot kostenreductie en hogere retentie en klanttevredenheid. Door zijn analytisch vermogen, bedrijfskundig inzicht en ervaring is hij in staat snel de vinger op de zere plek te leggen.Tevens begrijpt hij als dienend mensenmens wat mensen bezighoudt en wat er nodig is om te komen tot een zo optimaal mogelijke medewerker- en klantbeleving. Graag zet Dio zijn kennis en ervaring in bij een organisatie die haar customer service afdeling door wil ontwikkelen.

 
Referenties Sixt Car Rentals:


Dear colleagues,

 

Unfortunately we have to announce today that Dio van Gils, Manager Competence Centre will leave Sixt as per the 1st of May.

 

Dio helped us in establishing the structure of the complete service and reservations department in a very efficient way.  Dio’s experience helped us in building up daily dashboards and setting clear KPI's to make sure that his team performed with outstanding service level figures.

 

I would like to thank Dio for his dedication and passion in building this great team.

 

Friday the 22nd of April will be his last working day within Sixt. I wish Dio all the best for the future!!

 

Please inform your teams accordingly.

 

Met vriendelijke groet, Kind regards,

 

Karen van den Boom

Commercial Director Sixt Benelux

Referentie Telegraaf:
Referenties medewerkers KCC RDC:


-------------------------------------------------------------References on Linked-In:Trainer / coach:

Voor onze organisatie Qualityzorg was ik op zoek naar de juiste communicatie trainer. Dio kwam op mijn pad en heeft zijn rol hierin meer dan waar gemaakt. Hij is een gedreven menselijke professional op veel meer gebieden dan alleen communicatie. Als geen ander kan hij verbinden, vertrouwen creëren en het beste uit de mensen naar boven halen op een heel fijne manier. Daarom rolt ons pad met Dio verder door. Met passie en vanuit zijn hart brengt hij zijn kennis en kunde over op de groep en altijd voorzien van een brede glimlach, Op naar nog vele mooie momenten samen DioManager Studiebegeleiding a.i.  NCOI 


Romy Nieuwenhuizen: teamleider studieservice NCOI
Dio is het afgelopen jaar mijn leidinggevende geweest en wauw, wat heb ik ontzettend veel van hem geleerd! Dio is een mensgerichte manager, die de juiste keuzes weet en durft te maken. Hij heeft onze afdeling, maar daarnaast ook mij en mijn collega's in korte tijd naar een hoger niveau geholpen en daar ben ik hem heel erg dankbaar voor. Iedere klantcontact afdeling mag zich gelukkig prijzen met een manager als Dio!

Pascal Fredrik:  Recruitment NCOI / Trainer / coach
Dio is een charismatische manager die uitblinkt in 'people management'. Met zijn ruime ervaring in de wereld van klantenservice is hij een ware expert en slaagt hij erin om het beste uit zijn mensen naar boven te halen. Behalve dat hij zijn teamleiders heeft laten groeien tot senior leidinggevenden, heeft hij de afdeling Studiebegeleiding getransformeerd van extreem chaotisch naar efficiënt en gestructureerd. Wil je een succesvol trackrecord, ruime ervaring en een goede sfeer in huis halen? Dan wil je Dio!

Marije Timmermans: teamleider studiebegeleiding NCOI
Ik ben vorig jaar zelf gestart als leidinggevende, en al snel werd Dio mijn manager. Ik heb dit als heel fijn ervaren. Dio heeft veel goede ideeën over het optimaliseren van het klantcontact en het meer efficiënt inrichten van de afdeling. Er is het afgelopen jaar dan ook veel veranderd op de afdeling met zeer positief effect. Daarnaast wil ik Dio bedanken voor het vertrouwen wat hij mij heeft gegeven. Wat ben je een fijne collega!

Mariska de Winter Management trainee NCOI
Vol met passie en nieuwe ideeën, zo heb ik Dio leren kennen als interim manager. Hij keek op een andere manier naar studenten en kon dit met enthousiasme overbrengen naar de rest van de afdeling en de organisatie. Door zijn coachende manier van leidinggeven, gaf hij mij veel vertrouwen in mijn eigen ontwikkeling. Dank hiervoor! 


Janine Keizerweerd: recruiter NCOI

Ik heb Dio ervaren als een prettige hiring manager om mee samen te werken. Hij weet snel een klik te maken en stelt mensen daardoor goed op hun gemak. Op zijn afdeling heeft hij gezorgd voor stabiliteit, rust en vertrouwen. Dio heeft door zijn daadkracht en mensgerichte benadering veel veranderingen/verbeteringen voor elkaar kunnen krijgen!Eric van Tilburg, teamleider Studiebegeleiding NCOI
Dankzij Dio zal ik een aantal zaken nooit meer vergeten. Het belang van eenduidige en simpele processen & het belang van de klantbeleving. Toen ik vorig jaar aan het avontuur begon als leidinggevende had ik niet gedacht zo veel te mogen leren. Dit komt mede door hoe Dio mij heeft ondersteunt en daar wil ik je voor bedanken. Mijn groei was niet mogelijk zonder jouw vertrouwen.

Manager Customer service  a.i.  MediQ

Marian Brem, teamleider Customer service Mediq 

Het was heel prettig om met Dio te mogen samen werken. Dank voor het luisterende oor en het vertrouwen wat je me hebt gegeven. Je stimuleert medewerkers om zelf mee te denken aan oplossingen. Je bent een manager met oog en oor voor de klant , maar ook voor je personeel. Een echte people manager, een man met passie voor zijn werk.


Natasja Verbrugge, teamleider Customer service Mediq
Dank je wel Dio voor een zeer fijne samenwerking. Erg prettig om met je te sparren, en elke dag het gevoel te hebben gehad ‘het samen te doen’. Maar vooral bedankt voor je vertrouwen! Dio is de manager die altijd naast je staat, gelooft in de mens en voor iedereen een luisterend oor heeft.

Lenneke Timmerman, Coach, trainer Mediq
Dio is een mensgerichte manager met veel ervaring. Hij is in staat om in korte tijd helder te krijgen waar kwaliteiten en verbeterpunten liggen en stimuleert medewerkers om zelf mee te denken aan oplossingen. Zijn creatieve denkvermogen werkt aanstekelijk en ik heb zijn openheid als zeer prettig ervaren. Hij geeft een gevoel van vertrouwen in onze zelfredzaamheid maar tevens de mogelijkheid om snel te schakelen wanneer nodig. 
Manager Competence Center Benelux a.i. at Sixt rent a car 2016

Michael Meißner     Managing Director CEO bij Sixt rent a car Benelux

Dio supports us since one year as our Manager Competence Center BeNeLux. He stepped in last year to set up a more efficient team structure and to create a bigger awareness for our customer excitement. With all his experience and dedication for customer service, Dio managed a great transition within this year so far. One of his biggest strength is his ability to review the tasks from a helicopter perspective first and to step into the fine-tuning of the details afterwards. Combined with his great skill to identify the strength of his team members very fast, he stands for sustainable improvements. Well done Dio!

February 21, 2016, Michael managed Dio indirectly at Sixt rent a car

Nicole Rechterschot    Supervisor Vip desk bij Sixt

Did you ever dream of finding just that right person for your company? A person that will come in as a storm, fully motivated, and turn a department into a successful team? Then Dio is the right person! He is caring, helpful, listener, honest and has a passion for customer care. He knows what he is talking about. I had a great time working with him and learned a lot from him during our co-operation at Sixt. 

July 26, 2016, Nicole reported to Dio at Sixt rent a car

Robin Ilona Nouws- Koelemeijer   Supervisor CC BeNeLux at Sixt rent a car

Ik heb het plezier mogen ervaren om Dio als Manager te hebben bij Sixt. Dio is een zeer prettig persoon om mee samen te werken. Hij is een gedreven Manager met passie voor de klant. Dio heeft de knowhow hoe een klantenservice te leiden en te motiveren. Hij is een mensen-mens, human to human communicatie. Hij heeft kennis op verschillende vlakken en deelt zijn kennis graag met een ieder die hier open voor staat. Ik heb van Dio geleerd hoe met Servicelevels om te gaan, hoe met mensen in het team om te gaan en hoe je verbetering op zijn best kan doorvoeren. Kortom, Dio is een ontzettend prettige leermeester voor mij en waarschijnlijk vele anderen.

February 2, 2016, Robin Ilona reported to Dio at Sixt rent a car

 
Manager Klant Contact Center / Customer experience a.i.    Driessen autogroep 


 Dick Lathouwers     Sales Manager Driessen Maserati

Gedurende een relatief korte periode van 7 maanden is heeft Dio een belangrijke rol gespeeld in het creëren van een breed draagvlak binnen de organisatie voor een vernieuwende kijk op klantcontact. Hierdoor is een Klant Contact Center opgestart wat intussen kan rekenen op uitstekende resultaten. Daarnaast wist Dio ook zijn eigen netwerk te enthousiasmeren voor onze producten.

September 13, 2014, Dick worked with Dio at Driessen Autogroep

  


Verandermanager inMotiv Vianen-Amsterdam /inMotiv (RDC Group) Automotive  


  Remco de Bruijn   Directeur Vaelis B.V. destijds directeur Inmotiv
In mijn periode als Managing Director van RDC inMotiv Nederland B.V. was Dio een vast lid van het management team. Hij is als geen ander in staat de menselijke waarde binnen de organisatie te bewaken. De "human skills" van Dio zorgen ervoor dat veranderingen gedragen worden door de medewerkers. Dio benadert zijn werkzaamheden pragmatisch en zakelijk, maar altijd met veel gevoel voor de mens achter de functie. Juist dit aspect maakt hem uniek en belangrijk in elke organisatie waar de waarde van mensen belangrijk is. Dio is een "teambuilder". Hij is in staat van individuen een gemotiveerd- en zelfsturend team te smeden.

 


René Meijer  Projectmanager at RDC inMotiv Nederland B.V.

Dio is een echte mensen-manager. Hij heeft oog voor persoonlijke situaties en geeft je het gevoel dat hij er voor je is. Dit stimuleert de medewerkers wat zijn weerslag heeft op de resultaten.

 
Ronald Leenstra  Operations & Maintenance at RDC inMotiv Nederland B.V.

Dio is iemand die door middel van resultaten en prestaties vooruitgang nastreeft. Hij hecht daarbij veel waarde aan sociale verbanden. Hij blijft daarbij dicht bij zichzelf. Kortom: een fijn mens en een gewaardeerde collega.


 Operations Manager KCC Customer Contact RDC Datacentrum A'dam

 

Cees M.J. Horvers   Zeer ervaren Manager in ICT, Facilities en Projecten

Dio is een zeer prettig mens en een waardevolle collega. Hij heeft het KCC bij RDC naar een hoger niveau gebracht tegen lagere kosten. Hij weet mensen te motiveren in hun werk en om het uiterste uit zichzelf te halen. Daarnaast is hij zeer ervaren als manager en is communicatief zeer vaardig. 

 

Ernst-Jan Bakker  Information Manager at RDC Shared Services BV

Dio is een gedreven people manager, die op basis van zijn ruime ervaring met en kennis van o.a. customer contact centre, een belangrijke bijdrage heeft geleverd aan de optimalisatie van onze klantcontactprocessen en -communicatie. Daarnaast is Dio erg prettig in de omgang, nuchter en a real gentleman.

 

Hans Huizeling  Manager Operations at RDC Datacentrum | InMotiv

Working with Dio we significantly improved customer satisfaction for our products, Dio being in charge for First line of support to customer me being responsible for second line of support. It was easy for us to find a common and succesfull approach with a focus on customer satisfaction.

 


Hirschel Hessel  www.klantcontactmonitor.nl

Ik heb Dio afgelopen jaren leren kennen als een echte mensen-mens. Iemand die bij de Telegraaf heel veel goede dingen heeft gedaan en nu bij RDC de klantenservice enorm sterk heeft geprofessionaliseerd met de laatste puntjes op de i door de Klantcontact Monitor in te zetten. Als enige is hij door het MT geschikt bevonden om een nieuwe klus binnen de holding te gaan doen. Ik ben erg blij dat ik je ken Dio!

 

Deniz Elings Governance & Security advisor at RDC Datacentrum

Dio is a result-oriented people manager who has definetly brought much needed positive change to our Customer Contact Center. Dio is no nonsense, constructive, pleasant to work with and likes a good challenge 

 

Roberto bouwmeester   incident-coordinator at RDC Datacentrum

Dio is een gepassioneerde leider, met het klant belang hoog in het vaandel. Zijn manier van leiding geven is heel relaxed en gebasseerd op vertrouwen. hij kan ook streng optreden maar altijd rechtvaardig en eerlijk, met ruimte voor hoor en wederhoor. alles is bespreekbaar. Kortom een zeer gewaardeerde persoonlijkheid met een duidelijke visie.

 


 Manager Operations a.i.   RDC inFinanz     Ridderkerk


Edwin Bak  System administrator at RDC

Dio is een zeer open en prettige manager. Hij behandeld iedereen als een gelijke en staat altijd open om een luisterend oor te bieden als je een probleem of vraag hebt. Kort een aantal steekwoorden over Dio: kennis, communicatief sterk, eerlijk, open, en zeer sociaal.

 


Melvin Bijl  Product Manager at RDC inFinanz (Verzuimdata Nederland)

n 2012 heb ik veel met Dio samengewerkt. Dio in functie van operationeel manager en ik in de functie van teamleider. Dio is een echte peoplemanager met de juiste kennis en een goed overzicht over de lopende zaken. Hij denkt na over mogelijkheden/oplossingen voor issues en is een kei in het luisteren naar mensen en het motiveren van mensen.  Dio kijkt naar de competenties per persoon en stuurt mensen de juiste richting op om optimaal te kunnen functioneren en door te kunnen groeien.  Dio is een persoon die voor iedereen klaar staat en wil werken naar de toekomst. Daarnaast is hij een prettige collega met de juiste humor. Ik vond het een prettige samenwerking waarin ik veel van Dio geleerd heb.

 

Dio is een people- en servicemanager pur sang die creatieve en pragmatische oplossinge niet schuwt. Samenwerken met Dio op het gebied van procesmanagement en bijbehorende bedrijfsbrede zaken heb ik als zeer prettig ervaren. Zeker ook vanwege zijn brede kennis op o.a. het gebied van Service Management. Vanwege zijn open communicatie, openminded benadering van mens en materie een uitermate prettig persoon om mee samen te werken.

 

Marcel Van Henten      Service Manager bij RDC inFinanz

Dio, is a true people's manager with a the abillity to scout talent and being able to use that talent to improve people around him. Personally Dio showed me how to be creative, an open minded teamleader. Dio to me is a leader who is able to get the best out off employees. All this to give costumers the best service and the company a lean and clean operations. Dio is a honest, open minded, and no nonsence leader.

 

Maarten van den Dool     BI Specialist at Harmony Service Center B.V.

Dio is een prima manager voor zijn medewerkers: toegankelijk, to the point, no nonsense, besluitvaardig en evenwichtig.Snel van begrip als je hem een probleem voorlegt.

 

Kimberly Deelen  Contact Center Agent VDN inFinanz
Ik heb de samenwerking met Dio als zeer prettig ervaren. Dio is een positieve manager met een hoop kennis en een luisterend oor.  Dio wil het beste in je naar boven krijgen op een zeer eerlijke en sociale manier. Dio is een zeer vrolijke motiverende manager waarbij ik zijn werkwijze als zeer prettig heb ervaren.

 
    Manager Service Operations KCC ( klant contact center): De Telegraaf, Amsterdam 

     

Ria Hoffer Manager Servicedesk at Medicore

Dio van Gils has a broad spectrum of experience in mulitple disciplines. He combines his knowledge and experience in a well-thought balanced way. That makes him a professional teamplayer, who stands for his own point of view with a sympathetic open attitude for the perspective of his co-workers and employees. Ik was really a pleasure working with Dio. Also nowadays I like to stay in contact with him and exchange ideas and innovations.

 


Paul Wijsen Contact Center Manager at Landal GreenParks

Being my "right hand" and "sparring partner" Dio was often able to discuss issues in the open. No hidden agenda's.  He succeeded in managing and implementing business decisions from an employee point of view without loosing his businessfocus.

It's evident Dio is a loyal, driven and nice guy to work with.

 

Manager Customer Service / Manager Customer Care:  Vodafone Netherlands, Amere- Amsterdam

 

Harry de Jong  Project Manager at Hogeschool van Arnhem en Nijmegen

Dio is a team manager who really cares about his people. Always joyful and enthusiastic. The group effort is his effort, he feels responsible for their task. A pleasure to work with, who knows, maybe again in the future?

 

Referentie Heiwegen consultancy:Oude referentie designer Trenco: